Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mulla't per l'esclerosi múltiple

El passat dia 12 de juliol, va ser el dia mundial de l'esclerosi múltiple. Des de l'Ajuntament, un any més volem col•laborar en la lluita contra l'EM i és per això que, a partir d'avui, teniu a la vostra disposició productes molt estiuencs (com tovalloles xulíssimes, ampolles, necessers, samarretes, etc.) per poder participar en aquesta lluita.

Podreu col•laborar comprant aquests productes al bar de les piscines de Sidamon d'11:30h a 20h fins al 30 d'agost! Per motius d'organització, només s'acceptarà efectiu.

Tots els diners aniran a la Fundació d'Esclerosi Múltiple, la qual destinarà aquests beneficis a que la vida de 9.000 persones diagnosticades a Catalunya soni molt millor. Com? Doncs a través de serveis d'atenció a persones recent diagnosticades, neurorehabilitació laboral, formació laboral així com recerca per alentir la progressió de la malaltia.

Enguany, la crisi del coronavirus ha convertit el Mulla't en més important que mai perquè en temps de pandèmia, no podem oblidar l'esclerosi múltiple.

També podeu comprar aquests productes i/o fer donatius a mullat.cat 

Anima't a participar i ajuda a que la vida d'aquestes persones soni molt millor!

Document Actions