Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'ajuntament rep 370.00,00€ per a la construcció del nou centre de serveis municipal

Diners atorgats pel Departament de Presidència de la Generalitat de Catalunya

DILLUNS 07 DESEMBRE 2020

L'Ajuntament ha rebut del Departament de Presidència de la Generalitat de Catalunya, 370.000,00€ els quals suposen el màxim import se li podien atorgar.

Aquests diners es destinaran a la construcció del nou centre de serveis del municipi. El centre de serveis disposarà de més de 200 m2 connectats al consultori mèdic i al local social. Aquest últim comptarà amb una cuina renovada, la qual permetrà fer menús diaris, equilibrats i a preus molt raonables per a la gent gran que vulgui dinar tant en companyia com a casa. El centre, a més, disposarà d’una zona per fer gimnàstica, dutxes, W.C. adaptats, servei de bugaderia i planxa, i també de servei de podologia, fisioteràpia, entre d’altres.

El nou centre de serveis serà un espai polivalent, on hi haurà la biblioteca comunitària, una zona de ludoteca i un ascensor que connectarà la planta baixa amb el pis superior de damunt del consultori.

A principis del pròxim 2021 es sotmetrà un esborrany del projecte a informació pública i a un procés de participació ciutadana per introduir millores. entre totes i tots.

El projecte constructiu s'aprovarà abans de l'estiu. Es licitarà la construcció de l'obra i s'adjudicarà al setembre, moment a partir del qual es començarà a construir l'obra.

Document Actions