Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tallers A. Miquel col·labora en les jornades d'FP dual

Font: Territoris.cat
Font: Territoris.cat

DIJOUS 14 NOVEMBRE 2019

El passat dia 13 de novembre, l'empresa sidamontina Tallers A. Miquel va obrir les portes a 202 alumnes de formació professional, acompanyats d'una 30 de professors, de diversos instituts catalans, en unes jornades dedicades a la formació dual.

L'empresa es va convertir en una aula formativa, qui varen estar a càrrec d'inaugurar la jornada van ser diversos polítics com el president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, acompanyat del president del Consell Comarcal del Pla d'Urgell Rafel Panadés i la nostra alcaldessa, Maria Dolors Tella. Seguidament el Psicopedagog Miguel Angel Ariza va oferir una xerrada molt lúdica i profitosa a tots els participants, fent palesa de la importància en l'estudi cooperatiu i en la complicitat dels equips docents per tal que els beneficis de l'educació estiguin assegurats.

Per concloure el matí, l'empresa Tallers A. Miquel va organitzar un recorregut guiat pels seus tècnics i directius on varen mostrar als estudiants tot el procés logístic així com el dia a dia de l'empresa.

Aquesta jornada forma part de les activitats promogudes l'Equip ICE d'Aprenentatge basat en projectes de la Universitat de Lleida.

Document Actions