Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cassola de pagés

(cassola de tros)

Cassola_tros.jpg

  

Ingredients:

- 1/4L d'Oli

- 3 Cebes tallades per a fregir

- 1/4Kg de cansalada preferent de pernil

- 1Kg de costella de porc trossejadat

- 1Kg de llonganissa de porc

- 1Kg i mig de cargols nets passats per aigua)

- 2 bitxos

- 1/4L de Conyac

- 2Kg de patates trossejades

- Sal 

- 1L d'aigua (aproximat)

- 1Kg i mig d'Espinacs

- 4 ous batuts

Utensilis:

1- Paella o cassola lo més gran possible

1- Cullera gran de fusta

Recepta:

PER A 10 RACIONS  -- TEMPS DE PREPARACIÓ 60min
APROXIMADAMENT--

1- Posar la cassola al foc amb 1/4L d'Oli, 3 cebes, 1/4L de
cansalada, 1Kg de costelles i 1Kg de llonganissa, deixar-ho fins
que estigui rostat.

2- Afegir la sal (al gust) i 1 bitxo, 1Kg i mig de cargols i
1/4L de conyac.

3- Afegir les patates, 1L d'aigua calenta i els espinacs a
damunt.

4- Quan les patates i els espinacs estiguin cuits afegir els 4
ous batuts.

5- Remenar la cassola fins que estigui tot compacte  (CARGOLS,
CARN I OUS) 

6- Deixar refredar uns minuts i servir a taula.

Document Actions