Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tot el què heu de saber sobre el Coronavirus, les mesures i alertes de l'administració

Us indiquem les mesures preses pel consistori així com us facilitem tota la informació necessaria i actualitzada diàriament, relacionada amb el Coronavirus-SARS-CoV-2

DIVENDRES 13 MARÇ 2020

Reunit ahir vespre tot el consistori i, seguint les directrius dels diferents departaments de la Generalitat sobre la prevenció del Coronavirus, SARS-CoV-2, us detallem les mesures preses:

  • Queden suspeses totes les activitats previstes en les instal·lacions municipals i espais públics del municipi, com són tots els tallers de  dinamització per a la gent gran.

  • Oficines ajuntament. Demanem que es facin via telefònica (973 56 04 21) totes les gestions possibles i evitar fer-les presencialment a les oficines de l’ajuntament. Per tant, per a qualsevol gestió truqueu al 973 56 04 21, o bé envieu un correu electrònic a administracio@sidamon.cat, així com a les plataformes eTram o EACAT.

       Per qualsevol urgència hi haurà servei presencial d’atenció al públic en horari habitual.

  • Llar d’Infants i l’Escola El Timó, queden tancades fins nou avís amb objectiu de prevenir la propagació del coronavirus.

  • Ludoteca i biblioteca romandran tancades fins nou avís.

  • Local del ball, queden suspenses totes les activitats que s’hi desenvolupen, és a dir: zumba, ioga, sevillanes, gimnàstica rítmica, pilates i gimnàstica per la gent gran.

  • Sala de la Penya Blaugrana, fins que no es reprengui l’activitat esportiva romandrà tancada.

  • Pineda, el recinte quedarà tancat.

  • En els altres equipaments municipals: pista esportiva, escoles noves, pati escoles velles, pàdel i petanca, d’acord amb el departament d’interior i el de salut romandran tancats.

  • Consultori mèdic (!) Us demanen fer un ús racional del servei d’urgències. Fins a nou avís, tothom qui consideri que ha d'anar al metge i aquells qui tinguin cita donada, ABANS D'ANAR AL CONSULTORI HA DE TRUCAR ALS TELÈFONS: 973 17 03 56 de 8 del matí a 8 de la tarda i al 973 71 11 64 CAP DE MOLLERUSSA, fora d'aquest horari. El personal mèdic que respongui decidirà si us atendrà presencialment al consultori, al domicili o telefònicament. Als que tingueu proves programades us trucaran en cas que s'hagin de reprogramar. Si esteu preocupats per saber si teniu el coronavirus, abans de trucar al 061 o al 112, feu el test que podreu trobar a: canalsalut.gencat.cat/coronavirus-test. Us informaran de com actuar en cada cas.

Enllaços d'interès

* Necessites psicològica o vius amb el teu maltractador?

Des de l’ajuntament de Sidamon demanem disculpes a tots els veïns i veïnes per les molèsties que aquestes mesures excepcionals puguin ocasionar i agraïm la vostra col·laboració i comprensió, aturar la propagació del virus és la prioritat.

Fitxers adjunts

Document Actions