Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El confinament pot ser molt més divertit del que et penses

Sino, entreu a la notícia i mireu tot el que tenim preparat per fer des de casa!

DIMARTS 17 MARÇ 2020

Com ja sabreu, són molts els professionals de tots els sectors i plataformes digita'ls que s'han unit tots a una amb un objectiu: Que la nostra estada a casa sigui molt més amena, activa i divertida.

Així doncs, si voleu que aquests dies se us passin volant.

Feu-li un cop d'ull!

1. Radio Garden

Si obriu aquesta web apareixerà un globus terraqui on hi ha mil·lers de punts verds. Són emissores de ràdio de tot el món. Si cliqueu damunt d’un punt verd podreu sentir el que està transmetent l’emissora. És una passada. Podreu escoltar música de tot el món, així com Ies notícies. Excel·lent per practicar qualsevol llengua! 

2. Mou-te des de casa! 

L'Ekke fa classes en streaming per a tothom pugui fer esport des de casa, ja no hi ha excusa! També podeu veure les anteriors al seu perfil de Youtube. Cliqueu damunt dels links de sota per veure els horaris de les classes i el perfil de Youtube per veure les classes.

El Gimnàs Stil també s'ha sumat a donar classes en directe durant aquests dies de confinament. Retransmet els classes des del seu perfil d'Instagram, si ho voleu veure cliqueu aquí.

El Consell Esportiu de les Garrigues de dilluns a divendres té preparades tot tipus de classe per a que no tinguem excusa per moure'ns aquestes setmanes. Voleu veure més? Cliqueu aquí per entrat al seu perfil d'Instagram.

3. Biblioteca Digital Mundial

La UNESCO dóna accés a tothom a la Biblioteca Digital Mundial. En ella hi trobareu mapes, texts, fotografies, gravacions i pel·lícules de tots els temps. A més explica en set idiomes les joies i relíquies culturals de totes les biblioteques de la planeta. Per accedir-hi cliqueu damunt del títol i us redirigirà directament a la Biblioteca.

4. Decora el teu balcó #totaniràbé

Des de l'Ajuntament de Sidamon ens unim al lema #totaniràbé. Així doncs, animem a tothom a participar en aquesta bonica iniciativa, per fer pinya, per fer-nos forts i per combatre al virus, per què de veritat, al final, tot anirà bé.

Què heu de fer? Dibuixar un arc de Sant Martí i escriure-hi el lema #totaniràbé i penjar-lo al vostre balcó. També podeu afegir un missatge de solidaritat/agraïment a tots els herois d'aquests últims dies com: metges, infermers/es, bombers, policia, botiguers/es, treballors/es socials, perruquers/es, administracions, etc.

Farem que Sidamon brilli amb els colors de l'arc de Sant Martí i ens alegri d'aquests dies grisos. Mireu quins han fet fins ara aquí.

5. Apps educatives

Aplicacions educatives per als més petits de casa, per a que no perdin el fil de res! Si cliqueu damunt del títol podreu veure la llista que us hem preparat.

6. Què fem a casa amb els més petits/es?

Diversos pares i mares, a través de xarxes socials ens fan arribar idees sobre què fer amb els menuts de casa durant aquests dies. A la fotografia que trobareu clicant damunt del títol, trobareu moltes idees divertides per passar una bona estona.

7. Recursos pedagògics

8. Playlist Spoify - Coronalist de l'Auditori de Barcelona

Si necessiteu una mica de calma podeu escoltar la Coronalist d’Spotify amb tota la música que hauria d’haver sonat aquests dies a L’Auditori de Barcelona.

9. També us deixem uns vídeos relacionats amb el coronavirus, hi podeu accedir clicant-hi a sobre:

10. Necessites ajuda?

Document Actions