Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

LICITACIÓ SERVEIS GESTIÓ BAR PISCINES MUNICIPALS ESTIU 2024

Aquest estiu l’obertura de les piscines municipals a Sidamon estan previstes pel proper dissabte 15 de juny. Tots els interessats en participar en el concurs per determinar la persona encarregada de portar la gestió del servei del bar de les piscines municipals per a l’estiu 2024 podrà presentar la seva oferta fins el proper divendres 17 de maig a les 15:00 h a les oficines de l’Ajuntament de Sidamon, carrer Major, 6. S’adjunta els plecs de clàusules administratives i tècniques particulars que han de regir el contracte de concessió, per al SERVEI DE BAR DE LES PISCINES MUNICIPALS I DE LA ZONA ESPORTIVA de l’Ajuntament de Sidamon.

DIMARTS 23 ABRIL 2024

Aquest estiu l’obertura de les piscines municipals a Sidamon estan previstes pel proper dissabte 15 de juny.

Tots els interessats en participar en el concurs per determinar la persona encarregada de portar la gestió del servei del bar de les piscines municipals per a l’estiu 2024 podrà presentar la seva oferta fins el proper divendres 17 de maig a les 15:00 h a les oficines de l’Ajuntament de Sidamon, carrer Major, 6.

S’adjunta els plecs de clàusules administratives i tècniques particulars que han de regir el contracte de concessió, per al SERVEI DE BAR DE LES PISCINES MUNICIPALS I DE LA ZONA ESPORTIVA de l’Ajuntament de Sidamon.

El termini de la concessió de la gestió serà per una anualitat.

Lloc: Per presentar les ofertes cal fer-ho a les oficines de l’ajuntament, en horari d’atenció al públic.

Termini: Fins a les 15:00 h del dia 17 de maig de 2024.

Adjuntem les bases de la licitació així com el model d’instància que cal presentar

Fitxers adjunts