Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Reptes Nadalencs Online

DIMARTS 28 DESEMBRE 2021

Reptes Nadalencs Online

Dilluns 27: Postal de Nadal.

Antigament, es comprava o es feia una postal per Nadal i s'enviava a familiars i amics. La gent gran troben a faltar aquesta tradició. Ajuda'ls a recuperar-la.

Crea 2 o 3 postals i feu-les arribar a l'ajuntament el dimarts dia 28 de 12:00h a 15:00h per poder treure un somriure als més grans del nostre poble. Des de l'ajuntament farem arribar les vostres felicitacions.

Dimarts 28: Sants Innocents.

Una de les bromes més conegudes i esteses és la de penjar llufes. Actualment, una llufa és una silueta de paper, normalment de diari, retallada amb forma de persona. Crea les teves llufes, reparteix-les pels jardins i places del poble. Una vegada fet, feu-vos una foto i penja-la a les xarxes socials etiqueta'n a l'ajuntament de Sidamon. Si us plau, respecteu les cases i els llocs privats.

Dimecres 29: Dolços Nadalencs.

Que hi ha més típic a Nadal que fer galetes i decorar-les? La Yolanda Roca ens farà unes classes en línia d'una recepta boníssima a més a més dels famosos cake pops! Pròximament, penjarem un ebando amb un Google forms per apuntar-vos, podrem interactuar amb ella i preguntar tots els dubtes que tinguem.

Dijous 30: Arbre de Regals.

Sabem que ha Sidamon hi ha molts artistes. Per això mateix, volem crear a la plaça de l'església un arbre de Nadal amb caixes de regal. Es tracta que tothom que vulgui participar emboliqui una capsa d'una manera ben bonica i original. Avisarem per ebando l'hora per muntar l'arbre.

Divendres 31: Busquem l'home dels nassos.

El dia 31 de desembre surt un senyor a passejar pels carrers i heu de saber que aquest home té tants nassos com dies té l'any! Busca una imatge de l'home dels nassos pel parc del canal o bé, per la plaça l'església i fes-te una foto amb ell. Penja-la a story's d'intagram i etiqueta'ns.