Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Bunyols de bacallà

bunyols_bacalla-2.jpgIngredients:

  • 4 ous
  • 150 grs d'aigua
  • 150 grs de mantega
  • 1 pessic de sal
  • Bacallà remullat i esqueixat
  • All i julivert

Preparació del plat

  1. Fem bullir l'aigua amb la mantega (podem substituir per l'oli si ens va millor). Retirar l'aigua del foc i escaldar la farina sense parar de remenar.
  2. Tirem sal i remenem, tirem els ous d'un en un i remenem (ficarem tants ous com demani la massa).
  3. Rentem el bacallà, ben talladet i ben escorregut afegim a la massa dels bunyols juntament amb una picada d'all i julivert al gust de cadascú.
  4. Agafem trossets de massa amb dues culleres i tirem a l'oli calent (l'oli no ha d'estar ni molt fred ni massa calent).
  5. Deixem els bunyols en paper de cuina perquè perdin l'oli sobrant. S'han de menjar calentets.