Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cargols a la llauna

caragols-2.jpgIngredients:
- 1 kg de cargols bovers
- 1 got d'oli d'oliva verge
- sal i pebre
- pebre vermell dolç
- 1 copa de brandi

Recepta:

1. Munteu els cargols a la llauna de cara amunt, tireu-los oli per sobre i poseu-los sobre el foc (les graelles). 

2. Quan ensenyin les banyes salpebreu-los i poseu-hi també pebre dolç. 

3. Flamegeu-los amb el conyac però no gaire estona. 

Les salses: 

- La primera serà una picada amb 1 gra d'all, 1 tomàquet madur pelat, 1 part d'oli d'oliva, 3 parts vinagre de vi, sal i pebre. Us ha de quedar tot ben lligat.

- La segona, una vinagreta amb 1 part de vinagre de vi, 3 parts d'oli d'oliva, sal, pebre negre i pebre dolç. 

- I l'última salsa, un allioli.