Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Carn estofada amb bolets

                                                                                                                                          
carnestofada_200x200.jpg
Ingredients:
· 3/4 de kg de carn (es pot fer amb qualsevol tipus de carn)
· 100 g de bolets variats
· 2 pastanagues
· 1 pebrot vermell
· 1 pebrot verd
· 1/2 ceba
· 1 copa de conyac
· 1 got de vi blanc
· sal
· pebre vermell

Recepta:

Tirar un rajolí d'oli en una cassola. Quan estigui calent, afegir-hi la carn, salpebrada al gust, i deixar-la fregir una estona.

Quan la carn estigui quasi fregida, afegir-hi el conyac i el vi blanc i deixar-ho reduir uns minuts. Després afegir la ceba, els pebrots i les pastanagues tallades en juliana i deixar-ho coure uns 20 minuts.

Abans de retirar-ho del foc, incorporar els bolets i deixar-ho tot una estona més, fins que la carn estigui ben cuita.