Cassola de pagès
(cassola de tros)
Ingredients:
- 1/4L d'Oli
- 3 Cebes tallades per a fregir
- 1/4Kg de cansalada preferent de pernil
- 1Kg de costella de porc trossejadat
- 1Kg de llonganissa de porc
- 1Kg i mig de cargols nets passats per aigua)
- 2 bitxos
- 1/4L de Conyac
- 2Kg de patates trossejades
- Sal
- 1L d'aigua (aproximat)
- 1Kg i mig d'Espinacs
- 4 ous batuts
Utensilis:
1- Paella o cassola lo més gran possible
1- Cullera gran de fusta
Recepta:
PER A 10 RACIONS -- TEMPS DE PREPARACIÓ 60min
APROXIMADAMENT--
1- Posar la cassola al foc amb 1/4L d'Oli, 3 cebes, 1/4L de
cansalada, 1Kg de costelles i 1Kg de llonganissa, deixar-ho fins
que estigui rostat.
2- Afegir la sal (al gust) i 1 bitxo, 1Kg i mig de cargols i
1/4L de conyac.
3- Afegir les patates, 1L d'aigua calenta i els espinacs a
damunt.
4- Quan les patates i els espinacs estiguin cuits afegir els 4
ous batuts.
5- Remenar la cassola fins que estigui tot compacte (CARGOLS,
CARN I OUS)
6- Deixar refredar uns minuts i servir a taula.