Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Recull de truites (Associació de Dones de Sidamon)

Truita d'espinacs, patata i all

Tallem les patates i les posem a coure amb oli. Quan estan bastant fregides, hi afegim els espinacs i després l'all. Un cop tot a punt, afegim els ous i fem quallar la truita.

Recepta de: Margarita Calama

Truita d'espàrrecs

Primer fregim els espàrrecs. quan estan cuits al seu punt hi afegim els ous batuts i fem la truita.

Recepta de: Dolors Carulla

Truita de patates

Tallem les patates a taquets i les fregim. Després hi afegim la ceba ratllada i ho deixem coure tot. Batem els ous afegint-hi una cullerada d'aigua i fem la truita.

Recepta de: Dolors Giné

Truita Barrejada

Tallem la ceba fineta i la fregim. Afegim el pebrot vermell, el xorís vermell picant i després la patata. Quan tot està cuit ho barregem amb els ous batuts i fem la truita.

Recepta de: Pura Bosch

Truita de patata i xorís

Tallem les patates i les fregim. Hi afegim el xorís trencadet a bocinets. Quan està a punt hi afegim els ous i fem la truita.

Recepta de: Ramon Solsona

Truites individuals amb sorpresa

Fregim els bolets amb all i julivert. A banda fem una beixamel. Barregem els bolets, la beixamel i una mica de pebre. Fem truites a la francesa. Posem el farciment que hem preparat abans al mig de la truita i l'enrotllem. La servim acompanyada d'un fons de tomàquet cuit.

Recepta de: Pura Bosch

Truita de verdures

Agafem ceba, patates, all tendre, porro, pèsols i ho ratllem tot. Ho posem a coure i quan està tot cuit afegim una llauna de tonyina. Hi afegim els ous i fem la truita.

Recepta de: Magda Bals

Truita de botifarra negra

Tallem la botifarra i la coiem una mica. Hi afegim els ous i fem la truita.

Recepta de: Rosario Tella

Truita de tonyina

Fem truites individuals amb all, julivert i tonyina

Recepta de: Rosario Tella

Pastís de truites

  • Fem una truita de patates i ceba.
  • Fem una truita de carxofes: les tallem i fregim a la paella i una vegada cuites i afegim els ous. 
  • Fem una truita d'espinacs: els fregim a la paella i quan estan a punt i afegim una llauna de tonyina i posem els ous.
  • Fem una truita de gírgoles: les fregim, hi posem all i julivert i hi afegim els ous.

Deixem refredar les truites i una vegada estiguin fetes es munten en pastís:

Posem la truita de patates, la suquem de tomàquet fregit. Posem la d'espinacs i la suquem de maionesa, posem la de carxofa i la suquem de tomàquet fregit. I per acabar, posem la de gírgoles i la suquem de maionesa.

Les deixem a la nevera una bona estoneta. S'han de menjar tallant totes les truites a la vegada.

Recepta de: Iolanda Roca

Truita de patates i tomàquet

Tallem les patates i les fregim fins que estiguin tovetes. Afegim un reig de llet i una mica de tomàquet fregit. Ho barregem tot molt bé i quan està a punt hi afegim els ous i la fem quallar.

Recepta de: Rosario Tella

Truita de samfaina

Coïem la patata, no massa quantitat. Una vegada cuita la guardem. Al mateix oli, fregim la samfaina. Quan ja està a punt afegim la patata, els ous i fem la truita.

Recepta de: Nuri Vila

Truita de patata

Quan l'oli està ben calent, afegim les patates trinxades. Quan estan mig cuites afegim la ceba i fem la truita normal.

Recepta de: Nuvi Vila

Truita d'espinacs i fesols

Posem els espinacs a la paella. Quan estiguin mig cuits afegim l'all i els fesols (no massa). Una vegada està tot a punt hi afegim els ous i fem la truita.

Truita amb sorpresa

  • Fregim les patates i la ceba. Una vegada cuites les posarem a l'escorredor per a que perdin l'oli.
  • En un bol les barregem amb els ous batuts, un raig de llet i una culleradeta de llevat.
  • A la paella posem una capa de barreja de patates, ceba i ou. Després una capa de formatge a talls. Una altra capa de patata, una altra de formatge i acabem amb una de patates i fem la truita.
  • Una vegada la truita està ben freda la tallem pel mig i hi posem llom adobat o pernil, o l'embotit que vulguem.

Recepta de: Araceli Capitan