Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

1 de juny - Tancament de contenidors

A partir de l'1 de juny us trobareu els contenidors de l'orgànica, dels envasos lleugers i de la resta amb el sistema d'obertura intel·ligent instal·lat.

Per a poder llençar la brossa en aquests 3 contenidors haureu de passar la vostra targeta (la qual té el vostre codi de casa), pel lector dels contenidors. O sinó, també podeu obrir els contenidors amb l'aplicació Civiwaste. Amb aquesta app prèviament descarregada en el vostre dispositiu mòbil i amb el vostre codi de casa inserit, també podreu llençar la brossa sense haver de dur la targeta a sobre.

El matí de l'1 de juny els tècnics procediran a tancar els tambors i comprovaran que el tancament i obertura funcionin correctament. També es col·locarà un vinil de color verd al frontal i al lateral dels contenidors, el qual explica com s'ha d'obrir tant amb la targeta com amb el mòbil. 

A més, hi haurà a la vostra disposició un punt informatiu de reforç els dies 2 i 3 de juny, a l'ajuntament i a les diferents illes de contenidors del municipi

L'horari dels punts informatius seran de 10:30h. a 13:30h. i de 17h. a 20h.

També visitaran els comerços per resoldre qüestions que hi puguin haver.

Pels dubtes que apareguin més tard d'aquesta data podreu trucar al telèfon de l'ajuntament 973 56 04 21