Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

1 de juny - Tancament de contenidors

A partir de l'1 de juny us trobareu els contenidors de l'orgànica, dels envasos lleugers i de la resta amb el sistema d'obertura intel·ligent instal·lat.

Per a poder llençar la brossa en aquests 3 contenidors haureu de passar la vostra targeta (la qual té el vostre codi de casa), pel lector dels contenidors. O sinó, també podeu obrir els contenidors amb l'aplicació Civiwaste. Amb aquesta app prèviament descarregada en el vostre dispositiu mòbil i amb el vostre codi de casa inserit, també podreu llençar la brossa sense haver de dur la targeta a sobre.

El matí de l'1 de juny els tècnics procediran a tancar els tambors i comprovaran que el tancament i obertura funcionin correctament. També es col·locarà un vinil de color verd al frontal i al lateral dels contenidors, el qual explica com s'ha d'obrir tant amb la targeta com amb el mòbil. 

A més, hi haurà a la vostra disposició un punt informatiu de reforç els dies 2 i 3 de juny, a l'ajuntament i a les diferents illes de contenidors del municipi

L'horari dels punts informatius seran de 10:30h. a 13:30h. i de 17h. a 20h.

També visitaran els comerços per resoldre qüestions que hi puguin haver.

Pels dubtes que apareguin més tard d'aquesta data podreu trucar al telèfon de l'ajuntament 973 56 04 21

Document Actions