Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Parc de l'Avinguda del Canal

IMG_20190425_135704.jpg4 de maig 2019 - Les obres del parc continuen avançant  i properament es posaran en funcionament diverses instal·lacions.

 

17 d'agost 2019 -  La segona fase de l'ajardinament s'està duent a terme aquests dies a la zona del parc del canal  amb obertura de tres nous itineraris per passejar a banda i banda de canal i compactant sauló, també als caminols ja existents de l'altra part de parc construïda fa anys i que amb el pas del temps s'havien desdibuixat.

Aquesta actuació ha estat possible a cost zero per l'ajuntament gràcies a una subvenció que vàrem demanar a La Caixa i Diputació dins d'una linia de subvencions que només es poden demanar per ajardinar entorns naturalitzats. De la licitació del projecte se'n ha encarregat l'Institut Tecnològic Forestal de Catalunya a petició de la Diputació i la Caixa que són els qui financien al 100% la inversió.

La tercera fase consistirà en plantar espècies d'arbres típics de la nostra zona i plantes aromàtiques gràcies a la generositat de la Comunitat de Regants del Canal d'urgell.

Imatges a 4 de maig 2019  aquí

Imatges a 17 d'agost 2019 aquí